Ontdek De 5 Slimste Sleutels Voor Succesvol Ondernemen

Maak een vliegende start met deze gratis online training

20 november 2018 om 20.30 uur

MAAK EEN VLIEGENDE START

Ontdek De 5 Slimste Sleutels Voor Succesvol Ondernemen 

Interessant, laagdrempelig en makkelijk te volgen waar je ook bent!

Speciaal voor startende dienstverlenende professionals

In deze training vol tips en inspiratie ontdek je:

  • Hoe je onderneemt vanuit je passie en idealen
  • Het simpele verdienmodel om je 1e klanten te werven
  • Dé blauwdruk voor het succesvol opzetten van jouw bedrijf
  • Hoe je klantgerichte marketing opzet
  • Hoe scherpe focus leidt tot juiste keuzes

GRATIS ONLINE TRAINING

Ontdek De 5 Slimste Sleutels Voor Succesvol Ondernemen

Jouw succes kan al beginnen op

dinsdag 20 november 2018
20.30 uur

Yes! Schrijf je nu in

GRATIS ONLINE TRAINING

Ontdek De 5 Slimste Sleutels Voor Succesvol Ondernemen

Dinsdag 16 oktober 2018
20.00 uur

Schrijf je nu in

GRATIS ONLINE TRAINING

Ontdek De 5 Slimste Sleutels Voor Succesvol Ondernemen

Dinsdag 6 november 2018
20.00 uur

Schrijf je nu in

“Ik heb als ondernemer, die al even onderweg is, mogen ervaren wat Lisette voor je kan betekenen. Een luisterend oor, een positief kritische blik op zaken die je zelf niet ziet, omdenken, eerlijkheid en een enorme dosis positiviteit. Daarnaast een uitgebreide sales en marketingervaring en het vermogen om met iedereen te communiceren. Ik ben enorm trots op wat zij heeft bereikt.” Robert Vavier

Directeur Eigenaar, HIGH SECURITY International bv

“Voordat ik aan deze training begon, wist ik al wel veel, maar ging niet over op actie! Tijdens deze energieke training kwam ik er al snel achter dat ik weer terug naar de tekentafel moet om de details helder te krijgen: wie is echt mijn ideale klant en wat kan ik hem bieden, focus!
Ik heb zoveel meer informatie gekregen, ook waarvan ik niet eens wist dat ik het miste! Ik kan weer bezig met mijn core business.
Hou je niet van “wollig taal gebruik” en wil je gewoon to the point weten hoe het er voor staat, zou ik je zeker aanraden om met Lisette te gaan werken.” Harriëtte DeRitsema

50+ Adviescentrum

“Voordat ik aan“Succesvol Starten” begon, piekerde ik steeds opnieuw over mijn ondernemersplannen. Aan de hand van Lisettes progamma, heb ik o.a. belangrijke keuzes genomen over mijn aanbod, mijn ‘waarom’ helder geformuleerd en mijn doelgroep in kaart gebracht. De online groepscoaching is een belangrijk onderdeel van het programma, door mijn vragen te delen in de groep, groeide het vertrouwen in mijn onderneming. Lisette biedt met haar coaching en programma een veilige omgeving, structuur en een persoonlijke aanpak. Echt waardevol voor elke startende ondernemer!” Asha Boschma

Be You By Me

Over Lisette

Ik ben Lisette Brattinga-Haker en ik coach het allerliefste mensen die een bedrijf willen starten en laten groeien. Ondernemers verder helpen en tot bloei laten komen, ook als persoon, daar geniet ik van.

Ik deel mijn ervaring uit het bedrijfsleven en als ondernemer met mensen die ergens anders goed in zijn dan ik. Waar ook ter wereld. Onderneem grenzeloos!